Ota yhteyttä: 0400 756 922

Tuo koirasi trimmaukseen – Trimmauspalvelu Jussi Hermunen palvelee Helsingissä

Trimmauspalvelu Jussi Hermunen tarjoaa monipuoliset koirien trimmauspalvelut Helsingissä. Kaikki koirarodut ovat tervetulleita trimmaukseen luokseni.

Ottaa yhteyttä, kerron mielelläni lisää puhelimitse.

Miksi koira on trimmattava?

Koiran turkki kannattaa trimmata säännöllisesti, ja se onkin osa koiran terveydenhoitoa. Huonosti hoidettu turkki aiheuttaa koiralle epämukavan olon ja saattaa aiheuttaa muun muassa erilaisia iho-oireita.

Nypittävät kotikoirat trimmataan rodusta ja turkin laadusta riippuen 2–6 kuukauden välein, jonka lisäksi varsinaisten trimmausten välillä voi tehdä pienemmän siistimisen. Nypittävää koiraa ei pidä tuoda trimmaukseen liian aikaisin, jolloin karva ei vielä irtoa, vaan trimmaus on ajoitettava oikein. Turkin tulee olla ns. “kypsä” jotta turkki irtoaa helposti, eikä aiheuta turhaa rasitusta koiralle tai trimmaajalle. Nypittävää turkkia ei saa pestä shampoolla 2–3 viikkoon ennen trimmausta, jottei turkista tule liukas. Koiran voi toki suihkuttaa pelkällä vedellä.

Koneella ajeltavan tai leikattavan turkin voi trimmata tarpeen mukaan niin usein kuin haluaa. Monille pitkäkarvaisille koirille leikataan siisti ja käytännöllinen lyhyt turkki omistajan toiveiden mukaan. Parhaaseen lopputulokseen turkin leikkauksessa päästään, kun tuot koirasi takuttomana, puhtaana ja kuivana trimmaukseen.

Mitä tehdä ennen trimmausta?

Kampaa ja ulkoiluta koira hyvin ennen trimmaukseen tuloa. Koira ei saisi kuitenkaan kastua ulkoillessa, sillä koiran tulisi olla trimmaukseen tullessaan kuiva.

Soita ja varaa aika trimmaukseen!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi